Arkadaştan Öte izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Arkadaştan Öte izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson
Dylan (Justin Timberlake) ve Jamie (Mila Kunis), evlenmeyi veya bir ilişkiye başlamayı düşünmeyen iki yakın arkadaştır. Jamie, New York'ta insan kaynakları yöneticisi olarak çalışan başarılı bir yetenek avcısıdır. Bir gün, Los Angeles'ta bir sanat yönetmeni olan Dylan'ı Büyük Elma'ya taşınmaya ikna eder ve Dylan da rüya gibi bir iş teklifini kabul eder. Bir araya geldiklerinde, birbirlerine ne kadar benzediklerini hızla fark ederler. İkisi de aşktan vazgeçmiş ve eğlenceye odaklanmaya karar vermişlerdir, çünkü daha önce birçok başarısız ilişki yaşamışlardır.

Dylan New York'a taşındığında, ikili düzenli olarak bir araya gelmeye başlar ve birlikte eğlenirken, aşkın sadece Hollywood filmlerinde olduğuna inanırlar. Bu nedenle, seksi ve yetişkinlere yönelik bir deney yapmaya karar verirler.

Bağlanmaktan kaçınan bu iki iyi arkadaş, duygusal bağları olmadan cinsel ilişkiye girerek yeni bir deneyime adım atarlar. Ancak, bu durum onları arkadaştan öte bir ilişkiye sürükler ve bu da bazı zorlukları beraberinde getirir. Acaba, bu iki arkadaş yeni bir arazi keşfedebilecek midir?

Bu yeniden yapılandırılmış film özetinde yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmemiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Friends with Benefits

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?