Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey
İlk filmde başladığımız hikayeyi devam ettirmek için çok heyecanlıyız. İlk filmden sevdiğimiz karakterleri yeniden canlandırmak ve aynı ekip ile birlikte çalışmak harika bir deneyim. Eve dönerken ailenizin sizi karşılaması gibi bir hissiyat var, ancak biraz da korkutucu çünkü ilk film beklenmedik bir başarı elde etmişti ve bu bizi hazırlıksız yakalamıştı.

Yönetmen James Wan, ilk kez bir devam filmi yönettiği için bu deneyimden çok heyecanlı olduğunu belirtiyor. Senarist Leigh Whannell ise astral seyahati kullanmamış olmanın film için mükemmel bir fikir olduğunu düşündüklerini söylüyor. Ayrıca filmde, korku türünde ender görülen bir tema olan zamanda yolculuk da kullanılmış. Film, Lambert ailesinin başına gelen kötülüğün kökenini araştırmak için 25 yıl geriye gidiyor ve aynı zamanda Öte olarak bilinen karanlık ölüler diyarına da giriş yapıyor.

"Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2" adlı korku gerilim filminde, hayaletlerin musallat olduğu bir ailenin ruhlar dünyasına bağlanmasını engellemek için verdikleri mücadele anlatılıyor. Lambert ailesi tekrar bir araya gelerek büyükannenin evinde kalır. Ancak ruhlardan kurtulduklarını düşündükleri anda, garip olaylar yaşanmaya başlar. Bebek telsizindeki fısıltılar, beyaz elbiseli bir kadın görüntüsü ve koridordan gelen sesler gibi tuhaf durumlar ortaya çıkar. Lanetli Lambert ailesi, çocukluk sırlarını

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Insidious: Chapter 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?