Sahtekâr izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 5 Görüntülenme

Sahtekâr izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan
Los Angeles banliyölerinde bir varoş mahallesinde, ağırlıklı olarak işçi sınıfından insanların yaşadığı bir ortamda geçen hikayede, 1928 Mart'ında telefon operatörü olarak çalışan Christine Collins'in hayatına odaklanıyoruz. Cumartesi sabahı işe gitmek için evden ayrılan Christine, dokuz yaşındaki oğlu Walter ile vedalaşır. Ancak akşam eve döndüğünde büyük bir şokla karşılaşır, çünkü biricik oğlu kayıptır. Polis hemen yoğun bir arama çalışması başlatır, ancak Walter iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur.

Aylar geçer ve Christine'in umutları tükenirken, bir gün polisten beklenmedik bir haber gelir. İddiaya göre, Christine'in oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk bulunmuştur. Polis, itibarını kurtarmak için Christine ile çocuğunun buluşmasını medya önünde bir etkinlik olarak organize etmeyi düşünür. Christine, sayısız polis, medya organı ve fotoğrafçı arasında şaşkına döner, ancak sonunda çocuğu evine almaya ikna olur. Fakat içinde derin bir his taşıyan Christine, getirilen çocuğun gerçek oğlu Walter olmadığının farkındadır.

"Los Angeles Banliyöleri", Angelina Jolie'nin muhteşem bir performans sergilediği sıra dışı bir film olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen ve senarist hakkında bilgiye sahip olmadığım için bu konuda bir bilgi veremem, ancak filmde Angelina Jolie'nin yanı sıra etkileyici bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Changeling

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?