Zafere Hücum izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Zafere Hücum izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde
Ron Howard, iki kez Oscar kazanan bir yönetmen olarak bilinir. "A Beautiful Mind" ve "Frost/Nixon" filmleriyle büyük başarı elde etmiştir. Peter Morgan ise iki kez Oscar'a aday olmuş bir senaristtir ve "Frost/Nixon" ve "The Queen" gibi filmlerde çalışmıştır. Bu kez, James Hunt ve Niki Lauda arasındaki acımasız rekabeti anlatan "Rush" adlı film için bir araya gelmişlerdir.

"Rush" adlı epik aksiyon/dram filmi, Chris Hemsworth ve Daniel Brühl'ün başrollerini paylaştığı bir yapımdır. Hemsworth, karizmatik İngiliz yarışçı James Hunt'ı canlandırırken, Brühl ise disiplinli ve mükemmeliyetçi olan Avusturyalı yarışçı Niki Lauda'yı canlandırmaktadır. Film, Grand Prix yarış pistindeki çekişmeler ve bu iki sıra dışı karakter arasındaki farkı özetlemektedir.

"Rush", Formula 1 yarışlarının ihtişamlı döneminde geçmektedir ve dünyanın en büyük rakiplerinden ikisi olan Hunt ve Lauda'nın heyecan verici gerçek hikayesini anlatmaktadır. Filmde, yarışçıların zafere ulaşmak için kısa yolların olmadığı ve hataların asla düzeltilemediği bir ortamda fiziksel ve psikolojik dayanıklılık sınırlarının nasıl zorlandığına tanık olacağız. Olivia Wilde ve Alexandra Maria Lara gibi oyuncular da filmde yer almaktadır.

"Rush"ın yapımcılığını Andrew Eaton, Ron Howard, Brian Grazer, Eric Fellner, Peter Morgan ve Brian Oliver üstlenmektedir. Film, İngiltere, Almanya ve Avusturya'da çekilmiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Rush

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?