Yok Oluş izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Yok Oluş izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson
Gizemli ve karantinaya alınmış "Area X" bölgesi, anormal faaliyetler nedeniyle hükümet tarafından gizlice izole edilmiştir. Bu bölge, yıllardır diğer kıtadan ayrı bir durumdadır ve insan uygarlığının izlerini tamamen yok etmiş doğal bir ortama sahiptir. İlk keşif gezisi, bozulmamış ve adeta bir cennet gibi bir doğa olduğunu rapor etmiştir. Ancak, ikinci keşif grubu toplu intihar, üçüncü keşif grubu dost ateşi ve en sonuncusu olan on birinci keşif grubu ise geri döndükten kısa bir süre sonra kanserden ölerek bölgeye dair gizemli bir gölge bırakmıştır.

Onikinci keşif grubu ise bu bölgeye bilmedikleri bir şeyler bekleyerek giriş yapar. Bu grubun üyeleri bir biyolog, bir antropolog, bir psikolog ve bir araştırmacıdır. Görevleri, bölgeyi haritalandırmak, örnekler toplamak ve tüm gözlemlerini raporlamaktır. Ancak, ekibin tanık olduğu akıl almaz topografik anomaliler ve yeni yaşam formları, birbirlerinden sakladıkları sırların ortaya çıkmasına yol açarak her şeyi değiştirecektir.

Bu filmde başrolleri Natalie Portman, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh, Oscar Isaac ve David Gyasi paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Ex Machina filminden tanıdığımız Alex Garland oturuyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Annihilation

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?