Koruyucu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Koruyucu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward
Kevin Costner'ın başrolünde yer aldığı, yönetmenliğini Andrew Davis'in üstlendiği bir aksiyon filmi olan "Under Siege/Kuşatma Altında", adrenalin dolu bir hikaye sunuyor. Başarılı bir kurtarma yüzücüsü olan Ben Randall (Kevin Costner), zorlu bir kurtarma operasyonunun felaketle sonuçlanmasının ardından, öğretmenlik yapmak üzere özel bir okula atanır.

Randall'ın görevi, yetenekli yüzücülere kurtarma eğitimi vermek olan bu okulda, dikkatleri üzerine çeken bir öğrenciyle karşılaşır. Ukalalığıyla tanınan yüzme şampiyonu Jake Fischer (Ashton Kutcher), hırslı ve dikkatsiz bir gençtir. Randall, Jake'i yeteneklerini geliştirmek ve iyi bir kurtarma yüzücüsü yapmak için yanına alır ve özel bir eğitime tabi tutar.

Bu filmde, yönetmen Andrew Davis'in yetenekli yönetmenlik becerileriyle, gerilim ve aksiyon dolu bir atmosfer yaratılmıştır. Kevin Costner, Ben Randall karakterine hayat verirken, Ashton Kutcher ise Jake Fischer'ı canlandırıyor. Filmin senaristi hakkında bilgi verilmemiştir.

"Under Siege/Kuşatma Altında", izleyicilere adrenalin dolu bir kurtarma operasyonu ve bir öğretmen-öğrenci ilişkisi üzerinden derin duygusal anlar sunmaktadır. Filmin başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici yönetmenlik, izleyicileri heyecan dolu bir yolculuğa çıkaracaktır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Guardian

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?