Talihsiz Serüvenler Dizisi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 9 Görüntülenme

Talihsiz Serüvenler Dizisi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jim Carrey, Jude Law, Meryl Streep
2004 yılında Brad Silberling tarafından sinemaya uyarlanan bir seri olan Talihsiz Serüvenler Dizisi, toplamda 13 kitaptan oluşmaktadır. Seri, Klaus, Violet ve Sunny adında üç kardeşin zengin bir ailede yaşadıkları talihsizlik dolu maceraları konu almaktadır. Maalesef, bu talihsizliklerin sebebi Kont Olaf'tır. Kont Olaf karakteri, Jim Carey'nin mükemmel performansıyla izleyicilerin hafızalarına kazınmıştır. Ayrıca Meryl Streep'i de çatlak teyze rolünde Aunt Josephine olarak görmekteyiz.

Hikaye, kardeşlerin evlerinde çıkan yangın sonucunda anne ve babalarını kaybetmeleriyle başlar. Anne ve babalarının varlıklı bir aile olduğu için büyük bir servet, üç kardeşe kalmıştır. Ancak yaşları küçük olduğu için, vasisi olan uzak akrabalarıyla uğraşmak zorunda kalırlar. Kont Olaf karakteri oldukça sinir bozucu ve her fırsatta kardeşlerin peşine düşer. Bu durum birçok komedi olayını beraberinde getirir. Film tamamen eğlenceli bir şekilde ailece izlenebilecek bir yapıya sahiptir.

Filmin yönetmeni Brad Silberling, senaristi ise bilgiye sahip değilim. Oyuncu kadrosunda ise Jim Carey'in Kont Olaf karakterindeki mükemmel performansı ön plana çıkmaktadır. Ayrıca Meryl Streep, Aunt Josephine rolüyle filmde yer almaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Series of Unfortunate Events

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?