Şeytan Tohumu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Şeytan Tohumu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, Clyde (Jeffrey Dean Morgan) adında bir basketbol koçu ve Stephanie (Kyra Sedgwick) adında bir takı tasarımcısı olan bir çiftin başından geçenler anlatılmaktadır. Boşanmış olan çift, aralarında ufak çaplı sürtüşmeler yaşamaktadır ve bu durum çocukları Emily (Natasha Calis) ve Hannah (Madison Davenport) için sıkıntılı bir durum yaratmaktadır. Küçük Emily, ailesinin tekrar bir araya gelmesini umut etmektedir ve babasını çok sevmektedir.

Clyde, kızlarını hafta sonu için yanına alır ve yolda eski eşyaların satıldığı bir evde dururlar. Ev sahibi yaşlı bir bayandır ve kısa süre önce trajik bir kaza geçirmiştir. Satışta, Emily siyah, ahşap oymalı bir kutuyu fark eder ve ona ilgi duymaya başlar. Kutuya olan ilgisi giderek artar ve ona karşı yakınlık duymaya başlar. Ancak, Emily'nin davranışlarında tuhaf bir değişim meydana gelir ve ardı arkası kesilmeyen garip olaylar yaşanır.

Clyde, kızının içinde bulunduğu bu duruma bir çare bulmak için çaba gösterir. Modern tıbbın yardımcı olamaması üzerine, Musevi din adamlarından yardım almak için yola çıkar. Ancak, aldığı cevap onu derinden etkiler. Bazı kapalı kutuların hiç açılmaması gerektiği anlatılır.

Bu film özeti, bir yapay zekanın yeniden yapılandırmasıyla oluşturulmuştur.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Possession

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?