Son Fantezi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Son Fantezi izle

Oyuncular:

Alec Baldwin, Steve Buscemi, Ming-Na Wen
Final Fantasy serisi, 90'lı yıllarda video oyun konsollarında büyük bir üne sahip oldu. Şimdi ise animasyon filmi olarak beyazperdeye geliyor. Film, insanlığın dünyayı istila eden hayaletimsi uzaylılarla mücadelesini konu alıyor.

2065 yılında, Dünya'ya çarpan bir meteorun ardından, insanlık hayaletimsi uzaylı varlıkların tehdidi altında ezilmeye başlar. İnsanlar, korunak olarak kullanılan şehirlerde bir araya gelirken, yeni bir savaş stratejisi bulmak zorundadırlar.

Bilim konusunda uzman olan Aki Ross, bu durumda devreye girer. Uzaylılar tarafından yaralanarak ölümcül bir enfeksiyon kapar. Aki Ross, bir grup askerin yardımıyla dünyayı istila eden uzaylılara karşı verilen savaşın komutanlığını üstlenir.

Donald Sutherland, James Woods ve Alec Baldwin'ın seslendirdiği karakterlerle desteklenen film, sadece özel efektler için değil, aynı zamanda bilgisayar teknolojisi ile oluşturulan oyunculuk performansıyla da dikkat çekiyor. Filmde, bilgisayar tasarımı suretlerle etten kemikten insanlar arasında bir ayrım yoktur. Hareketli sahnelerden duygusal mimiklere kadar her detay, gerçek oyuncuları bile kıskandıracak düzeydedir.

Film hakkında daha fazla bilgiye sahip değilim.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Final Fantasy: The Spirits Within

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?