Şıpsevdi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

Şıpsevdi izle

Oyuncular:

Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman
Eddie, kararsız ve sürekli bekar olan bir adamdır. Arkadaşlarının evlenmesi üzerine yalnızlık hisseden Eddie, ailesi ve arkadaşlarının dalga geçmesinden bıkar ve bu duruma son vermek istemektedir.

Baskılar üzerine, Eddie bir hafta süren bir ilişkiden sonra Lila adında bir kadına evlenme teklifi eder. Eddie, bu teklifle aşk ve evlilik için son şansını yakaladığını düşünür.

Yeni evli çift, Hawaii'de düzenlenen bir nikah töreninin ardından Meksika'ya balayına gider. Ancak Eddie, burada büyük bir hata yaptığını fark eder. Lila, hayallerinin kızı olmadığı gibi onun için tam anlamıyla bir kabustur. Balayı boyunca, Lila'nın küfürbaz ve zorlayıcı davranışları Eddie'nin hayatını zehir eder.

Ancak Eddie, balayı sırasında Miranda adında gerçek ruh ikizini bulur. Miranda ile tanıştıktan sonra şansı yavaş yavaş dönmeye başlar. Ancak Eddie, gerçek aşkına kur yaparken aynı zamanda canavar kişilikli karısını da saklamak zorunda kalır.

Bu yeniden yapılandırdığım özet, film hakkında genel bir anlatım sunmaktadır. Yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi vermek için yeterli bilgiye sahip değilim.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Heartbreak Kid

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?