Sevginin Bağladıkları (1993) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

Sevginin Bağladıkları (1993) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger
Eşi vefat etmiş olan Sam Baldwin, oğlu Jonah ile birlikte huzurlu bir hayat sürmektedir. Bir ulusal radyo kanalında program yapmaya başlayınca hayatında bazı değişiklikler olur; birden çok kadın hayranı olmaya başlar. Sam'in yaşadığı yerden oldukça uzakta olan Annie de Sam'in hayranlarından biridir. Evlenmek üzere olduğu halde kararsızlık içinde olan Annie, Sam'e asla göndermeyeceği bir mektup yazar. Ancak sonunda dayanamaz ve etkilendiği bu adamla tanışmaya karar verir.

Bu romantik film, duygusal bir hikayeyi anlatırken, aşkın beklenmedik yerlerde bulunabileceği mesajını vermektedir. İki farklı dünyadan gelen Sam ve Annie'nin yolları, yazdıkları mektuplar sayesinde kesişir ve birbirlerine olan bağları giderek güçlenir. Ancak, gerçek aşkı bulmak ve sürdürmek hiç de kolay değildir.

Bu filmde yönetmen ve senarist hakkında bilgi bulunmamaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Tom Hanks, Meg Ryan ve Ross Malinger gibi başarılı isimler yer almaktadır. Tom Hanks, Sam Baldwin karakterini canlandırırken, Meg Ryan ise Annie Reed rolünü üstlenmiştir. Ross Malinger ise Jonah Baldwin karakterine hayat vermektedir. Bu yetenekli oyuncular, filmdeki duygusal sahneleri başarılı bir şekilde yansıtarak izleyicileri etkilemektedir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Sleepless in Seattle

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?