Saatler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Saatler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Meryl Streep, Nicole Kidman, Julianne Moore
Michael Cunningham'ın Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan bir film, farklı dönemlerde yaşayan üç kadına odaklanır ve Virginia Woolf'un ünlü kitabı Mrs. Dalloway ile bağlantılıdır.

Birinci kadın doğal olarak Woolf'dur. Hastalıklarla dolu zorlu bir hayat yaşayan Woolf, Mrs. Dalloway'i yazmaktadır. Ancak depresyon nedeniyle sık sık hayattan kopmakta ve intihar düşünceleriyle boğuşmaktadır. 1949 yılında, hamile bir ev kadını olarak, eşi için bir doğum günü partisi hazırlama telaşındayken, okuduğu Mrs. Dalloway'i bir türlü bırakamaz ve...

Son olarak günümüzde yaşayan bir kadın, Aids hastalığına yakalanan eski kocası için bir parti düzenlemeye karar verir. İkisi arasında, Woolf'un kitabıyla bağlantılı özel bir ilişki vardır.

Bu ilginç çalışma, 20. yüzyılın en önemli kadın yazarlarından biri olan Woolf'un hayatına odaklanır ve onun romanları kadar etkileyici bir yaşamı olduğunu gösterir.

Mrs. Dalloway romanı, bir kadının tüm yaşamının ipuçlarını içeren bir günü anlatır. Bu film, kaçırılmaması gereken bir yapım olarak öne çıkıyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Hours

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?