Özgürlük savaşı (1996) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.6 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

Özgürlük savaşı (1996) izle

Oyuncular:

Jean-Claude Van Damme, Roger Moore, James Remar
Jean Claude Van Damme'nin başrolünde olduğu bu filmde, bir adamın ruhunu arayışı onu son bir yolculuğa götürür. Van Damme, aksiyon süper starı olmanın yanı sıra filmin yönetmenliğini de üstlenir. Hikaye, New York'un yoksul semtlerinden başlayıp, Tibet'in gizemli Kayıp Şehri'ne kadar uzanan egzotik ve güçlüklerle dolu bir serüvende geçer.

Filmde, Van Damme polisten kaçarken silah kaçakçılarının ve korsanların eline düşer. Ancak istediği tarihi ve gizemli dövüş sanatları karşılaşmasına katılmayı başarır. Bu karşılaşma, 1920'lerin suçlularından biri olan Ghangheng tarafından düzenlenir ve dünyanın en ölümcül dövüşçülerini bir araya getirir. Kazananın her şeyi aldığı bu savaş, Van Damme için hayatının en zorlu sınavı olacaktır. Tek bir hatası, sadece turnuvayı kaybetmesine değil aynı zamanda hayatına da mal olabilir.

Filmde, Roger Moore da başrolde yer alırken, tarihi gizemleri, etkileyici görselliği ve heyecan yüklü aksiyon sahneleriyle izleyicileri büyülemeyi hedefler. Bu destansı filmde, Van Damme'nin performansı ve heyecan verici hikaye, izleyicileri soluksuz bırakacak.

(Film hakkında yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmemiştir.)

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Quest

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?