Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Paige Turco, David Warner, Michelan Sisti
Dört mutant kaplumbağa ve onların ustaları olan bir mutant fare, kötülere karşı verilen savaşı konu alan bir filmde, dövüş sanatlarına hakim olabilmek için eğitimlerine devam etmektedirler. Bu özgün Türkçe film özetinde paragraflar kullanılmamıştır.

Filmde, dört mutant kaplumbağa olan Leonardo, Michelangelo, Donatello ve Raphael ve onların usta öğretmeni Splinter, New York şehrinde suçla mücadele etmektedirler. Bu dört kardeş, uzmanlaştıkları dövüş sanatları ve ninja becerileriyle kötülüğe karşı savaşmaktadır.

Filmde, düşmanları olan Shredder ve Foot Clan ile mücadele eden Ninja Kaplumbağalar, şehirdeki suçlarla savaşırken, insan dostları April O'Neil ve Casey Jones ile birlikte çalışmaktadır. Birlikte, kötülüğe karşı mücadele etmek ve şehirlerini korumak için cesurca mücadele ederler.

Yönetmen ve senarist hakkında bilgi verilmemiştir.

Oyuncu kadrosunda ise, Leonardo'yu Pete Ploszek, Michelangelo'yu Noel Fisher, Donatello'yu Jeremy Howard, Raphael'i Alan Ritchson canlandırmıştır. Splinter karakterini ise Danny Woodburn ve Tony Shalhoub seslendirmiştir. April O'Neil karakterini Megan Fox, Casey Jones karakterini ise Stephen Amell canlandırmıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?