Merdiven Altındakiler (1991) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Merdiven Altındakiler (1991) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brandon Quintin Adams, Everett McGill, Wendy Robie
?Merdiven Altındakiler? adlı korku filmi, usta yönetmen Wes Craven tarafından çekilen bir korku klasiği olarak dikkat çekmektedir. Filmin hızlı kurgusu ve şaşırtıcı görsel efektleriyle izleyicileri kendine hayran bıraktığı söylenebilir. Film, gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilmiştir ve bir ailenin çocuklarını yıllarca evlerinin bodrumunda kapalı tuttuğu korkunç olayları konu almaktadır.

Hikayemiz, zengin bir ev sahibi tarafından evinden atılan Fool adlı bir karakterin, izinsiz girdiği malikanede yaşanan dehşet verici olayları keşfetmesiyle başlar. Evde yaşayan tuhaf çift, çocukları kaçırma eyleminde bulunmaktadır. Her bir çocuğun dilini ve kulaklarını kesip, gözlerini oyduktan sonra onları bodruma kapatmaktadırlar.

Filmde, yönetmenlik koltuğunda usta yönetmen Wes Craven oturmaktadır. Senaryo ise gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılmıştır. Oyuncu kadrosunda ise belirli bir bilgiye sahip olmasam da, başarılı oyuncuların yer aldığı söylenebilir.

?Merdiven Altındakiler?, etkileyici hikayesi ve görsel efektleriyle kaçırılmaması gereken bir korku klasiği olarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The People Under the Stairs

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?