Kıyametin Sesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.2 IMDB Puanı 9 Görüntülenme

Kıyametin Sesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Edward Burns, Ben Kingsley, Catherine McCormack
Ray Bradbury'nin ismi, ülkemizde televizyon programıyla dikkat çekmeden önce, belli başlı kitapları Türkçe'ye çevrilmeden önce duyulmuştu. Sonraları ise özellikle öykü kitapları, bilim kurgu okuyucuları arasında popüler hale geldi. Usta yazarın bir kısa öyküsü şu anda beyazperdeye uyarlanıyor.

"A Sound of Thunder" adlı filmin yönetmen koltuğunda Peter Hyams oturacak. Edward Burns ve Ben Kingsley de bu ilginç bilim kurgu yapımında rol alacaklar.

Filmde, Burns Kingsley'in hazırladığı bir program aracılığıyla zamanda safari yolculuğuna çıkıyor ve ilkel dönemlere giderek zevk için dinozor avına katılıyor. Ancak bu sırada inanılmaz bir olay gerçekleşiyor.

Adam bir kelebeği yok ettiğinde, zincirleme reaksiyon sonucunda tüm insanlık siliniyor ve tarih tersine dönüyor. Bunun üzerine uzmanlar, tarihimizi düzeltmek ve "kelebek etkisi"ni etkisiz hale getirmek için başka bir kelebeği yerine koymaya çalışıyorlar.

Bu anlatılan zaman yolculuğu ve evrim teorisi için kanıt niteliğinde olacak, ancak henüz kanıtlanamayan solucan delikleri ve dinozorlar ile şempanzeler arasındaki ara tür, 2055 yılı üzerinden gerçekmiş gibi anlatılıyor.

Bu varsayımlar hala kanıtlanamamış durumda ve uzun bir süre boyunca kanıtlanması mümkün görünmüyor.

Bu film özetini okuyacak olan diğer kişiler için, yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında ufak bilgiler verebil

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Sound of Thunder

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?