The Wraith (1986) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 8 Görüntülenme

The Wraith (1986) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Charlie Sheen, Nick Cassavetes, Sherilyn Fenn
Küçük bir kasabada yaşayan genç bir kız olan Keri Johnson, çete lideri Packard ile çıkmaktadır. Packard, Keri'yi kıskançlıkla takip etmekte ve arabalara olan ilgisi nedeniyle herkesi kıskanmaktadır. Bir gün, kasabaya yeni gelen motosikletli genç Jake Kasey, Keri'ye rastlar ve yol tarifi için ona soru sorar. Keri, onun motosikletine binerek yolu göstereceğini söyler. Ancak Packard sinirlenir ve Jake ile tartışır. Bu olay, plajda Jake'i gören Packard ve çetesi için son damla olur ve bir cinayete dönüşür. Jake, öldürülür.

Bir süre sonra, robot gibi görünen bir adam olan İntikam Ruhu, Packard'ın yanına gelir ve çeteyi dağıtıp gider. Packard ve çetesi, onu sadece bir manyak olarak düşünür. Ancak ertesi gün, kimliği belirsiz bir adam, Turbo İnteceptor adı verilen siyah bir arabayla onları yarışa zorlar. Yarışın ardından, bu adam hepsini tek tek öldürür. Ne çete üyeleri ne de polisler, onu yakalayamaz. Bu arada, Keri ve Packard'ın ilişkisi kötüye giderken, sonunda siyah arabalı adamın İntikam Ruhu'nun Jake Kasey olduğu ortaya çıkar.

Film özetinin sonuna yapay zeka tarafından yazıldığı ile ilgili bir bilgi eklemem istenmiyor. Yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiye sahip değilim.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Wraith

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?