Güçlüler Bölgesi (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Güçlüler Bölgesi (1997) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta
Freddy Heflin, New York'un hemen dışındaki küçük bir kasabanın şerifidir. Polislerin yaşadığı bu kasabada, Freddy her zaman onlara hayranlık duyan ancak bir polis olamayan biridir. Freddy'nin kulağı sağır olduğu için polis memurluğu için yeterli görülmemiş ve sadece şerif olabilmiştir. Polislerle birlikte huzur ve güven dolu bir ortamda yaşayan Freddy, her şeyin yolunda olduğu bir kasabada görev yapmaktadır.

Bir gece, genç polis Murray eve dönerken iki gencin arabasını takibe alır. Gençler kendisine silah doğrultup ateş edince, Murray onları öldürmek zorunda kalır. Ancak öldürdüğü ikilinin yanında silah bulunmadığı için, üç gün öncesine kadar bir kahraman olarak tanınan Murray şimdi suçlu gibi görünmektedir. Kasabayı yöneten polislerden Ron, olayı örtbas etmek için çalışmalara başlar.

Bu olaydan sonra iç ilişkiler departmanından Moe, kasabaya araştırmaya gelir ve Freddy'den yardım ister. Moe, kasabada olan bitenlerin araştırılmasını sağlamak için Freddy'nin desteğine ihtiyaç duymaktadır.

Film özetinin sonunda filmi yöneten kişi, senaryoyu yazan kişi ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi vermek istemiyorum. Lütfen bu bilgileri eklemeyin. Yeniden yapılandırdığınız özet başkaları tarafından okunacak.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Cop Land

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?