Düşüş izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Düşüş izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Lee Pace, Catinca Untaru, Justine Waddell
1920'lerde Los Angeles'ta geçen bir hikayede, Alexandria adlı 10 yaşındaki bir kız, kolu kırıldığı için Los Angeles Hastanesi'nde yatan bir adam olan Roy ile tanışır. Roy, dublörlük yapmakta olduğu filmin çekimleri sırasında sakatlanmıştır ve yataktan çıkamamaktadır. Roy, Alexandria'ya Vali Odious'tan nefret eden ve onu öldürmek isteyen altı adamın hikayesini anlatmaya başlar. Ancak Roy'un yaşadığı sorunlar nedeniyle hikaye giderek daha karamsar bir hal alır. Zamanla masal ile gerçek arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Roy, kendi acılarından kurtulmak için Alexandria'yı da kullanmaya başlar.

Tarsem Singh'in yönettiği ve senaryosunu yazdığı film, 18 farklı ülkede, 26 farklı gerçek mekanda çekilmiştir. The Fall, özel efekt kullanılmadan çekilen nadir filmlerden biridir. Filmin çekim ve post-prodüksiyon süreci dört yıl sürmüş ve 2008'de geniş bir gösterim yapabilmiştir.

Filmde başrollerde Lee Pace ve Catinca Untaru yer alırken, oyuncu kadrosunda Justine Waddell, Kim Uylenbroek ve Aiden Lithgow gibi isimler bulunmaktadır. Bu etkileyici film, Berlin Film Festivali'nden ödülle dönmüş ve dünya çapında büyük beğeni toplamıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Fall

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?