Diriliş: Vampir avcısı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Diriliş: Vampir avcısı izle

Oyuncular:

Lucy Liu, Michael Chiklis, Carla Gugino
Sadie (Lucy Liu) bir araştırmacı gazetecidir ve Los Angeles'in genç ve modern insanlarını etkisi altına alan gizli bir tarikata tesadüfen rastlar. Ortadan kaybolan bu gençlerin öldüğü anlaşılınca, Sadie bu olayın arkasındaki nedeni öğrenmek için araştırmalarına devam eder. Araştırma sürecinde, hunharca işlenen cinayetlerin sorumlusuyla karşı karşıya gelir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Bir noktada Sadie, karanlık bir yerde uyanır ve hayatta olduğunu, ancak ölü olmadığını fark eder. Los Angeles'ın kalabalık sokaklarında amaçsızca dolaşırken, duyularının zayıflamaya başladığını hisseder; açlığını gidermek için beslenmek zorunda olduğunu anlar ve bu besin kandır. Ancak açlığını gidermek için masum insanları öldürmesi gerekmektedir. Ölü olması gerektiği halde neden hala hayattadır?

Detektif Rawlins (Michael Chiklis), kızını aynı tarikata kurban vermiştir ve deliye dönmüş bir halde kızının katilini bulmayı ve intikamını almaya kararlıdır. Sadie ile yolları kesiştiğinde, katilin Sadie olduğunu düşünür, ancak kısa süre sonra Sadie'nin aslında onu kızına bu korkunç şeyleri yapanlara götürecek kişi olduğunu anlar. Rawlins ve Sadie aynı amaç için savaşmaktadırlar: aynı kişiyi öldürmek. Bu nedenle, Sadie ölü gibi olsa da, işbirliği yapmak akıllıca olacaktır.

Sadie ve Rawlins,

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Rise

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?