Barton Fink (1991) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Barton Fink (1991) izle

Yönetmen:

,

Oyuncular:

John Turturro, John Goodman, Judy Davis
Barton Fink, 1940'lı yıllarda New York'ta yaşayan bir sosyalist oyun yazarıdır. Ancak, bir film senaryosu yazmak için Los Angeles'a gitmek zorunda olduğunda, olaylar karmaşıklaşır. Oteldeki yerleştiği odasında, film stüdyosunun başkanı Jack Lipnick ile tanışır. Lipnick, Fink'e senaryosunun bir B filmi için olduğunu söyler. Fink, daktilosunda sadece tek bir cümle yazabilir ve ilham alamadığı için tıkanır.

Fink'in komşusu Charlie Meadows, geveze bir pazarlamacıdır ve orta sınıf bir insanın tipik özelliklerini taşır. Fink, diğer insanların (ünlü senarist Mayhew ve kız arkadaşı Audrey gibi) hayatına girmesiyle birlikte, ilham alabileceği bir şeyler bulmayı umar. Ancak hiçbiri ona yardımcı olamaz. Stres arttıkça, Fink kendisini doğaüstü bir cehennemde bulur.

Bu yeniden yapılandırılmış film özetinde yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi veremem. Ancak, hikayede karmaşık bir içsel yolculuğun anlatıldığını ve karakterlerin birbiriyle etkileşimlerinin ilginç sonuçlar doğurduğunu söyleyebilirim.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Barton Fink

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?