Bazıları çabuk bıkar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Bazıları çabuk bıkar izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman
Jane Goodale, New York'ta yaşayan başarılı bir TV programı sunucusudur. Talk show formatındaki programı için yeni bir yapımcı olan Ray Brown ile tanışır. Ray, genç ve çekici bir adamdır ve Jane'i adeta bulutların üzerinde hissettirmektedir. Her şey mükemmel ilerlerken, Ray beklenmedik bir şekilde üç küçük sihirli kelimeyi söyler ve her şey değişir. Bilinmeyen bir nedenle Ray, Jane'den uzaklaşır ve Jane, onun evine taşınmayı planladığı bir noktada kalır.

Ray'in bu ani değişikliği karşısında Jane, ondan uzaklaşır ancak aklında onun bu davranışını araştırma düşüncesi vardır. Kendi başına yeni bir ev bulması gereken Jane, iş arkadaşı Eddie'ye yakınlaşır. Birlikte bir ev paylaşmaya karar verirler, ancak sadece evi mi paylaşacaklardır?

Jane'in bir teorisi vardır: Erkek davranışları, hayvan davranışlarıyla açıklanabilir. Ancak Jane, tüm çabalarına rağmen insanların duygularının, hatta erkeklerin bile tüm canlılardan daha karmaşık olduğunu keşfeder.

Bu yeniden yapılandırdığım film özeti, Jane'in Ray'in beklenmedik davranışıyla başa çıkmaya çalışırken yaşadığı olayları anlatır. Filmdeki yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiye sahip değilim.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Someone Like You...

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?