Horton Kimi Duyuyor! izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Horton Kimi Duyuyor! izle

Oyuncular:

Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett
Dr. Seuss'un sevilen masallarından biri olan "Horton Hears a Who!", yıllardır keyifle takip edilen Amerikalı yazar ve karikatüristin bir başka eseri olarak beyazperdede yerini alıyor. Mayıs ayında Nool ormanında geçen bu hikaye, fil Horton'un sıcak bir gününde başlar. O, ormanın keyfini çıkartırken havada uçuşan bir toz zerreciğinden gelen zayıf bir ses duyar. Bu ses, içinde koskocaman bir şehir olan Who-ville'den yardım çağrısıdır. Ancak Horton, bu şehir ve halkı hakkında hiçbir bilgiye sahip değildir.

Horton, komşuları tarafından alay edilse de bu küçük sesi dinleyerek zerreciği kurtarmaya karar verir. Ona göre, insanın boyutu ne olursa olsun, herkesin saygıyı hakettiğine inanır. Bu kararlılığı, basit ve derin anlamlar taşır. Horton, arkadaşlarının dalga geçmesine aldırış etmeden, onlara "Eğer uzayın derinliklerinden yaşadığımız yere bakarsak, aslında bizim de bir zerrecik gibi göründüğümüzü anlarız" der.

Horton'un parolası ise şudur: "Bir fil yüzde yüz sadıktır." Ve bu nedenle, Who-ville şehrine yeni bir ev ve yer bulma görevini asla aklından çıkarmaz.

"Horton Hears a Who!", "Ice Age" serisinin yapımcıları tarafından hayata geçirilmiş ve Jim Carrey ve Steve Carell gibi komedinin dev oyuncuları tarafından seslendirilmiştir. Jimmy Hayward ve Steve Martino'nun yönettiği filmde, Jim Carrey (Horton), Steve Carell (Mayor), Carol Burnett (Kangaroo), Will Arnett (Vlad), Isla Fisher (Dr

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Horton Hears a Who!

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?