Aşk ve Küller izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 5 Görüntülenme

Aşk ve Küller izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ryan Gosling, Michelle Williams, John Doman
Aşk ve Küller, genç yönetmen Derek Cianfrance'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje. Derek Cianfrance, Blue Valentine'ın senaryosu üzerinde 11 yıl boyunca emek vermiş ancak hikayenin son halini bir türlü tamamlayamamış. Senaryo tamamlandığında ise başroldeki iki oyuncu için çalışmalara başlanmış.

Filmin başrollerini Ryan Gosling ve Michelle Williams paylaşıyor. Ryan Gosling, 2004 yapımı The Notebook ile jön olarak kendini kanıtlamış ve ardından Oscar'a aday gösterildiği Half Nelson ile büyük bir çıkış yapmıştır. Michelle Williams ise bu filmle ikinci kez Oscar adaylığı kazanmıştır.

Film, Derek ve Cindy'nin aşk hikayesini anlatıyor. Dean ve Cindy'nin evlilikleri büyük bir başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu trajik süreçte, çift gençlik yıllarına ve birbirlerine duydukları aşka geri dönmeye çalışır.

Aşk ve Küller, zıt kavramları karşı karşıya getiren bir film. Sevgi nefrete, geçmiş günümüze, hayal gerçeğe, gençlik yaşlılığa, erkek kadına karşı gelir. Bu özgün film, izleyicileri derin duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Blue Valentine

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?