Çapkın Profesör izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Çapkın Profesör izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Hugh Grant, Whit Baldwin, Vanessa Wasche
Keith Michaels, bir zamanlar ünlü ve ödüllü bir senarist olan, ancak son 15 yılda hayatının tamamen altüst olduğuna tanık olan bir karakterdir. Boşanmış ve 50'li yaşlarına yaklaşan Keith, uzun süredir başarılı bir senaryo yazamadığı için hem maddi hem de ruhsal olarak zor durumdadır. Bu nedenle, New York'taki bir üniversitenin senaryo derslerine eğitmenlik yapma teklifini kabul ederek yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Keith, dersleri düzenli bir şekilde sürdürürken aynı zamanda yeni bir senaryo yazma çabalarına odaklanır.

Keith'in hayatı, öğrencilerinden biri olan Holly ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar. Holly, iki çocuk annesi bir kadındır ve Keith'in hayatına taze bir perspektif ve ilham getirir. İkisi arasında yakınlaşma başlar ve Keith, Holly ile yaşadığı ilişki sayesinde yeniden hayata bağlanır.

Bu filmde yönetmen ve senarist hakkında bilgi verilmemiştir. Ancak oyuncu kadrosu, Keith Michaels'ı Hugh Grant'ın canlandırdığını ve Holly'yi Marisa Tomei'nin oynadığını belirtmektedir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Rewrite

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?