Benimle evlenir misin? izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 4 Görüntülenme

Benimle evlenir misin? izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman
Jane, uzun soluklu bir gelin nedimeliği kariyeri olan bir kadındır. Ancak kendi mutlu sonu pek yakında gözükmemektedir. Gizlice aşık olduğu patronunun kalbi, kız kardeşi Tess tarafından çalınınca, Jane, nedimelik kariyerinde hata yapmış olabileceğini düşünerek her şeyi gözden geçirir.

Jane, her zaman çevresindeki insanlara iyi davranan ve onların mutluluğunu önemseyen biridir. Ancak kendine hiç özen göstermez. Jane'in gardrobunda yirmiyedi nedime elbisesi bulunmaktadır, bu da onun insanları mutlu etme konusundaki yeteneğini kanıtlar. Bir gece, Manhattan ve Brooklyn arasında gidip gelen Jane, nedimelik kariyerini başarıyla sürdürürken, gazeteci Kevin'ın dikkatini çeker. Kevin, düğünler hakkında yazılar yazan bir gazetecidir ve Jane'in düşünceleriyle çelişen bir mantığa sahiptir.

Jane'in düzenli hayatını daha da karmaşık hale getiren bir adım, kız kardeşi Tess tarafından atılır. Tess, Jane'in patronu George'un kalbini çalar ve ikisi evlenmeye karar verir. Tess, Jane'den planlanması gereken bir düğün daha organize etmesini ister. Ancak Jane'in George'a karşı olan duyguları, onu sarsıcı gerçeklerle yüzleştirecek ve belki de yeni bir hayatın başlangıcına neden olacaktır.

Bu filmde yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmemiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    27 Dresses

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?