Kanlı Tatil izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.5 IMDB Puanı 6 Görüntülenme

Kanlı Tatil izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zachary Soetenga, Lindsey McKeon, Sofia Pernas
Scott, Trevor ve Charlie çocukluktan beri arkadaş olan ve aralarında güçlü bir bağ ve dostluk bulunan üç kişidir. En büyük tutkuları sörf yapmaktır ve hem bir araya gelmek hem de sörf yapmak için Panama'yı tercih etmişlerdir.

Panama'nın eşsiz iklimi ve insanın içini ısıtan güneşi ve plajları, bu üçlü için mükemmel bir yerdir. Scott ve Charlie sevgilileriyle birlikte Panama'ya geldiklerinde uslu çocuk olmayı öğrenirken, Trevor Latin ateşine karşı koyamaz. Scott'ın macera arayışı ve Trevor'ın orada tanıştığı Carmen'in cazibesine kapılmasıyla birlikte sörf tatili, Darian Ormanları'nda korkunç söylentilere neden olan bir maceraya dönüşür.

Arkadaş grubu, tüm itirazlara rağmen ormanın sakladığı gizemlerin ve efsanelerin peşine düşer. Ancak beklenmedik felaketlerle karşılaşırlar ve sonu kanlı bitecek bir kovalamacanın içine sürüklenirler. Bu macera, onların hayal etmediği bir şekilde gelişir ve hayatlarını alt üst eder.

Bu heyecan dolu filmde yönetmenin kim olduğu, senaristin kim olduğu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi vermek maalesef mümkün değil. Ancak filmde yer alan oyuncuların performansları ve hikayenin sürükleyiciliği kesinlikle izleyicileri etkileyecektir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Indigenous

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?