1612 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.6 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

1612 izle

Oyuncular:

Pyotr Kislov, Michal Zebrowski, Artur Smolyaninov
17. yüzyılın başlarında Rusya'da gerçekleşen tarihi olaylar ve Ruslarla Polonyalılar arasındaki savaşın anlatıldığı 2007 yapımı bir film olan bu hikaye, zorlu bir aşkı büyüleyici bir görsellikle perdeye taşıyor. Hikayenin merkezindeki kahramanımız Andrey, Çar'ın sarayında hizmetkarlık yaparken henüz küçük bir çocuktur. Rusya'da toplumunun kaos içinde olduğu, açlığın yaygın olduğu ve yabancı orduların Moskova'yı işgal ettiği bir dönemde yaşanmaktadır. Andrey, Çar'ın ailesinin düşmanları tarafından öldürülmesine şahit olur ve bu olay sonucunda saraydan ayrılmak zorunda kalır.

Yıllar geçer ve şans eseri Rusya'da seyahat eden bir İspanyol soylusu olan Alvaro Borja, Andrey'i yanına alır. Borja ile birlikte seyahat eden Andrey, Borja'nın soyguncular tarafından öldürülmesiyle karşı karşıya kalır. Bu durumu çözmek için Andrey, efendisinin kıyafetlerini giyer ve bir İspanyol şövalyesi gibi davranmaya başlar. Andrey, küçüklüğünde sarayda tanıştığı ve aşık olduğu Çar'ın güzeller güzeli kızı Prenses Kseniya'yı bulmak için onu aramaya başlar. Kseniya'nın ailesi öldürüldüğünde hayatta kaldığını düşünmektedir.

Andrey, aşkını ararken ülkesinin içinde bulunduğu savaş hali onu nefes kesen maceralara sürükler. Bu zorlu yolculuk sırasında Andrey, sava

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    1612: Khroniki smutnogo vremeni

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?